Amikor az egység bármelyik szintjén tudatosan változtatunk, az hatással van a másik két szintre és a változtatás-változás hatása jön létre.

 

Tisztelt Látogatónk!


Az Empíria Holisztikus Életmód Stúdió weboldal üzemeltetője, a Preferál Kereskedelmi és szolgáltató Bt., 1136 Budapest Hegedűs Gyula utca 45-47, a továbbiakban szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak. A weboldalunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával a Felhasználó tudomásul vesz.                                    

Ügyfeleink személyes és céges adatait a legnagyobb biztonsággal kezeljük!

Cégünk soha, semmilyen körülmények között nem tárolja, nem adja ki, nem adja át, vagy nem kölcsönzi tovább a neki átadott ügyféladatokat, neveket, e-mail címeket, telefonszámokat harmadik fél részére!

Az ügyfeleinkkel való kapcsolattartáshoz  használt személyes és céges adatokat biztonságban tartjuk, azok tárolásánál cégünk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info tv.), valamint a 2016/679/EU Általános Adatvédelmi Rendelete (General Data Protection Regulation, GDPR) törvények szerint jár el!

Amikor Ön az Empíria Holisztikus Életmód Stúdió internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra.
Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a honlapra vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője a 
Preferál Kereskedelmi és Szolgáltató BT.  A honlap üzemeltetéséhez és kezeléséhez külső technikai üzemeltetőt veszünk (DBI Szoftver Kft. és Excelsior Marketing Bt. ) igénybe. Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a Preferál Kereskedelmi és Szolgáltató BT nem adja tovább.

A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét, a Kapcsolat és az Elérhetőségek oldalunkon megadott email-címeken keresztül teheti meg.